dv7 6130ew jaki dokupić ram?

Problemy sprzętowe związane z laptopami. Tu możesz poprosić o zdiagnozowanie problemu występującego w Twoim laptopie, notebooku.

Moderator: Moderator

ryzu
Posty: 10
Rejestracja: ndz, 2 paź 2011, 15:32
Lokalizacja: wwa

dv7 6130ew jaki dokupić ram?

Post autor: ryzu » śr, 7 cze 2017, 02:59

Witam, posiadam hp dv7 6130ew. chciałem dokupić 4gb, wg programu HWiNFO32 posiadam (
foto1.png
foto 1
), natomiast fizycznie zamotowany jest fabryczny model (
IMG_20170606_143528.jpg
foto2
). jaki ram wybrać by był kompatybilny ze starym ram? pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jo_gurt
Administrator
Posty: 3444
Rejestracja: pt, 3 wrz 2010, 13:19
Lokalizacja: Lublin

Re: dv7 6130ew jaki dokupić ram?

Post autor: Jo_gurt » śr, 7 cze 2017, 06:08

Poszukaj coś na kościach hyniksa o takich samych parametrach i będzie ok.
Kompatybilność RAM jest jest teraz znacznie mniejszym problemem niż kiedyś.

ryzu
Posty: 10
Rejestracja: ndz, 2 paź 2011, 15:32
Lokalizacja: wwa

Re: dv7 6130ew jaki dokupić ram?

Post autor: ryzu » śr, 7 cze 2017, 10:44

Czy wybrałbyś to?
http://allegro.pl/nowa-4gb-hynix-2rx8-p ... 56852.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Jo_gurt
Administrator
Posty: 3444
Rejestracja: pt, 3 wrz 2010, 13:19
Lokalizacja: Lublin

Re: dv7 6130ew jaki dokupić ram?

Post autor: Jo_gurt » śr, 7 cze 2017, 11:34

Masz gwarancję, masz możliwość odesłania przez 14 dni - ryzyko żadne prawie. Koszty przesyłki najwyżej.

ODPOWIEDZ